Ons huis in de situatie nu

Een tijd terug vond er een binnenkijkshoot voor vtwonen plaats bij ons thuis. Inmiddels is er alweer veel veranderd in ons huis en daarom neem ik jullie graag mee in deze nieuwe ‘hometour’.

We hebben de woonkamer flink aangepakt. Allereerst heeft de haard een complete ma- ke-over gekregen. Zo is deze opnieuw behangen in het prachtige behang van Arte Walls, de Facet serie. Het behang heeft een prachtige structuur en glans effect, helemaal blij mee!

De kleur op de muur is van Vestingh Paint & Craft, een hele fijne matte en goed dekken- de verf. Ik heb gekozen voor de kleur Canvas 144. In combinatie met de print van Enkelart vormt dit een mooi contrast met elkaar. Over Enkelart gesproken, in mijn interieur ben
ik steeds meer opzoek naar authenticiteit boven massaproductie. Enkelart maakt alles met de hand, hierdoor is geen een print hetzelfde, je hebt dus altijd een uniek product in huis!

Ook hebben we de indeling van de woonkamer veranderd. Zo kon je in de binnenkijker van vtwonen nog zien dat we de bank voor de raamkant hadden staan, inmiddels staat deze tegenover de haard. De Togo van Ligne Roset is er uiteraard nog steeds, deze heeft nu zijn plekje bij het raam gekregen, hierdoor is er een heerlijk plekje ontstaan waar ik ‘s Ochtends kan genieten van mijn kopje koffie, mijn favoriete plekje in huis! De gestucte kunstwerken heb ik op maat laten maken door Studio Lisa. Het vloerkleed is van Karwei en de gordijnen van de HEMA.

Omdat wij in een huis wonen uit 1900 en we dus geen vloerverwarming hebben liet ik een radiator ombouw maken door de timmerman en heb ik hier zelf webbing aan toe- gevoegd. Zo is je radiator geen doorn meer in het oog en ziet het er een stuk gezelliger én aantrekkelijker uit.

Ook de eetkamer heeft een upgrade gekregen. De kleur op de muur heb ik in dezelfde kleur geschilderd (Vestingh Paint & Craft Canvas 144) als de woonkamer. Ik had nog wat verf over en het blijft een prachtige kleur! Tegelijkertijd creër je hierdoor ook rust en een- heid in je interieur. Het wandkleed op de muur is van OYOY en de travetin tafel scoorde ik voor een ‘prikkie’ op Marktplaats. De zwarte eetkamerstoelen zijn van Wishbone en de okerstoelen van Casa Gitane.

Al met al zijn de woonkamer en eetkamer weer een heerlijke plek geworden!

Liefs, Suus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *