Woning WEESPERSLUIS

01/

Door behang te gebruiken in je toilet creëer je makkelijk een warme chique sfeer

Hoe breng je sfeer aan in een nieuwbouwwoning? Het is een veelvoorkomende vraag. In ons nieuwbouwhuis heb ik verschillende hoekjes gecreëerd. De combinatie van behang, warme verftinten en veel oog voor details zorgt voor een warme sfeer die niet standaard is. We zijn heel blij met het resultaat. De keuken met het marmeren eiland en de ronde boog in de achterwand zijn de eyecatchers. 

heemstede

02/

warm & sfeervol

Deze opdrachtgever wilde graag een relaxte Bali-sfeer creëren. Wensen: genoeg zitplekken dat resulteerde in een zitje bij de tv, bij de haard en ook een zitje richting de tuin. Door ronde vormen te gebruiken is een speelse sfeer ontstaan. Het gebruik van rijke materialen en texturen zorgt ervoor dat je ondanks de natureltinten toch een warme, spannende sfeer krijgt.

kindercoach praktijk

03/

Kleur doorgetrokken in het trappenhuis

Wat een ontzettend leuk project was dit. Het hoofddoel voor dit project? Een speelse en professionele sfeer creëren. Daarnaast was het de bedoeling dat kinderen zich direct op hun gemak zouden voelen.

waterfront harderwijk

04/

Wonen aan het water; wie wil dat nou niet? Voor één van onze opdrachtgevers mochten we een totaalplan opleveren voor de begane grond van hun waterfrontwoning in Harderwijk.

nieuwbouw weespersluis

05/

De prachtige boog verbindt de afzonderlijke ruimtes met elkaar.

Moodboard met het schilderij

De keuken het hart van het huis maken: dat was de woonwens van mijn klant. Het resultaat was een ruime centrale keuken om lekker met vrienden en familie te koken én te borrelen.

stijlvolle stadswoning

06/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Dit prachtige pand uit 1900 was het waard om in ere hersteld te worden. De sfeer is een mix van warm en modern geworden. De combinatie van authentieke elementen en de moderne aluminium vouwwand heeft een spannende mix van oud en nieuw als resultaat.

kinderspeel & slaap etage

07/

De wens? Een hele etage inrichten als slaap- en speelplek voor drie jongens. Ook werd er een badkamer gecreëerd. De ouders wensten een plek waar de kinderen samen kunnen spelen en waar ze tegelijkertijd een eigen plekje hebben. Missie geslaagd!

koffietentje harvey

08/

Binnen in het café

Branding voor  Harvey

Dit project was echt een droom. Ik ben nog steeds enorm dankbaar voor het vertrouwen dat zij mij als ontwerper hebben gegeven. Ik kreeg volledig de vrije hand. Het doel was om een moderne, relaxte sfeer te creëren met de vibes van een Franse bistro. Bij dit project heb ik de huidige trend van ronde vormen doorgevoerd. Dit zie je terug in de bar en de nisjes, maar ook in de huisstijl en de visitekaartjes.

twee-onder-één-kap woning

09/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Deze opdrachtgevers wilden geen verbouwing, dus de keuken bleef ongewijzigd. Niet teveel poespas, maar een rustige, lichte en Scandinavische sfeer had de voorkeur. Klassiek getint, maar ook van nu.

knusse gezinswoning

10/

warme ruimtes

Moodboard

Voor onze opdrachtgevers uit Utrecht hebben we een totaalplan mogen maken voor de begane grond. We delen graag de resultaten met je!

tuinhuis amsterdam

11/

Veel licht binnen met het open raam

Render  met vogelview

Je zal de ruimte maar hebben in Amsterdam; een kantoor en gastenverblijf, inclusief eigen badkamer en keuken. Voor dit project was de verbinding met de tuin erg belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor vouwdeuren over de hele breedte van de gevel. Door de grote lichtstraten op het dak is er veel lichtinval. Het maakt dat je in dit tuinhuis overal de fijne verbinding met buiten ervaart.

webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie