kindercoach praktijk

01/

Kleur doorgetrokken in het trappenhuis

Wat een ontzettend leuk project was dit. Het hoofddoel voor dit project was een speelse en professionele sfeer creëren. Daarnaast was het de bedoeling dat kinderen zich direct op hun gemak zouden voelen.  

koffietentje harvey

02/

Binnen in het café

Branding voor  Harvey

Dit project was echt een droom. Ik heb volledig de vrije hand gekregen. Mega dankbaar voor dit vertrouwen in mij als ontwerper. Het doel was om een moderne, relaxte sfeer te creëren met de vibes van een Franse bistro. Bij dit project heb ik de trend van de ronde vormen van nu doorgevoerd. Dit zie je terug in de bar, de nisjes, de huisstijl en de visitekaartjes

modern gezinshuis

03/

Moodboarding

In deze jaren 30 woning in Naarden was het doel om een natuurlijke, moderne sfeer neer te zetten. Geschikt voor jong gezin met twee kinderen. D.m.v. de modulaire bank en het royale kleed heb ik een fijne zithoek gecreëerd. Achter deze zithoek zit een fijne hoek voor de kinderen. 

stadswoning in stijl

04/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Dit prachtige pand uit 1900 was het zo waard om in ere hersteld te worden. De sfeer die we neergezet hebben is een warm en modern, en waarbij we originele elementen in ere hersteld hebben. Door de mix van authentieke elementen en bijvoorbeeld de moderne aluminium vouwwand is het een spannende mix tussen oud en nieuw geworden. 

kinderspeel & slaap etage

05/

Een slaap & speelplek voor 3 jongens, inclusief badkamer was de wens voor deze etage. Deze ouders vonden het fijn als deze kinderen deze etage gezamenlijk zouden gebruiken en tegelijkertijd ook ieder hun eigen plekje zouden hebben. 

tuinhuis amsterdam

06/

Veel licht binnen met het open raam

Render  met vogelview

Je zal de ruimte maar hebben in Amsterdam; een kantoor en gastenverblijf in Amsterdam, inclusief eigen badkamer en keuken. Voor dit project was de verbinding met de tuin erg belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor vouwdeuren over de hele breedte van de gevel. Door de grote lichtstraten op dak is er veel lichtinval fijne verbinding gebleven met buiten

artistieke gezinswoning BAKKUM

07/

Het tapijt trekt het oog naar achteren

Moodboard met het schilderij

De uitdaging bij deze woning was het verschil in smaak tussen de twee partners. De een wilde wat meer kleur en de ander voelde meer voor een bohemien natuurlijke sfeer. Hier hebben we een mooie balans in gevonden. Om het reuze schilderij hebben we een maatwerkkast ingetekend, om deze nog meer uit te lichten. 

natuurlijke stadswoning

08/

Het tapijt trekt het oog naar achteren

Moodboard voor de keuken!

Deze mensen in Amsterdam wilden graag een natuurlijke, niet te drukke sfeer met meer balans en evenwicht. Voor de hal hebben we prachtige handgebakken terracotta tegels als lambrisering gebuikt, in combinatie met een sisal look a like tapijt op de trap voor een natuurlijke sfeer. Voor meer diepte hebben we een moderne sierlijsten op de muur gecreëerd als een soort kunstwerk. 

amsterdam oost

09/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Voor deze woning aan een kade in Amsterdam was de opdracht om meer warmte en balans in de afstyling te brengen. De bestaande wanden waren wit. Om meer diepte en sfeer aan te brengen hebben we gekozen voor sierlijsten in combinatie met arte behang en mooie wandlampen ertussen geplaatst. In de iet wat smalle zithoek hebben we een zwevend maatwerk messing dressoir ontworpen. 


webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie