bij ons thuis

01/

door behang te gebruiken in je toilet creër je makkelijk een warme chique sfeer

In onze nieuwbouw woning heb ik hoekjes gecreëerd. Gewerkt met behang en veel oog voor details om zo een warme niet standaard sfeer te krijgen. We zijn ontzettend blij met het resultaat! De keuken met het marmeren eiland en de ronde boog is de achterwand zijn de eyecatcher.

heemstede

02/

warm & sfeervol

Deze opdrachtgever wilde graag een rustig relaxt bali sfeer creëren. Genoeg zitplekken, een zitje naar tv, haard en naar de tuin. Dmv de ronde vormen is er een speelse sfeer ontstaan. Door gebruik van rijke materialen en texturen creër je ondanks de naturel tinten toch een warme spannende sfeer.

kindercoach praktijk

03/

Kleur doorgetrokken in het trappenhuis

Wat een ontzettend leuk project was dit. Het hoofddoel voor dit project was een speelse en professionele sfeer creëren. Daarnaast was het de bedoeling dat kinderen zich direct op hun gemak zouden voelen.  

waterfront harderwijk

04/

Wonen aan het water, wie wilt dat nou niet? Voor een van onze opdrachtgevers mochten we een totaalplan opleveren voor de begane grond van hun waterfront woning, gelegen in Harderwijk. 

nieuwbouw weespersluis

05/

Prachtige boog scheidt de ruimtes af

Moodboard met het schilderij

Een van de woonwensen van mijn klant was om van de keuken het hart van het huis te maken, oftewel een ruimte centrale keuken om lekker met vrienden en familie te koken én te borrelen. 

stadswoning in stijl

06/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Dit prachtige pand uit 1900 was het zo waard om in ere hersteld te worden. De sfeer die we neergezet hebben is een warm en modern, en waarbij we originele elementen in ere hersteld hebben. Door de mix van authentieke elementen en bijvoorbeeld de moderne aluminium vouwwand is het een spannende mix tussen oud en nieuw geworden. 

kinderspeel & slaap etage

07/

Een slaap & speelplek voor 3 jongens, inclusief badkamer was de wens voor deze etage. Deze ouders vonden het fijn als deze kinderen deze etage gezamenlijk zouden gebruiken en tegelijkertijd ook ieder hun eigen plekje zouden hebben. 

koffietentje harvey

08/

Binnen in het café

Branding voor  Harvey

Dit project was echt een droom. Ik heb volledig de vrije hand gekregen. Mega dankbaar voor dit vertrouwen in mij als ontwerper. Het doel was om een moderne, relaxte sfeer te creëren met de vibes van een Franse bistro. Bij dit project heb ik de trend van de ronde vormen van nu doorgevoerd. Dit zie je terug in de bar, de nisjes, de huisstijl en de visitekaartjes

twee-onder-één-kap woning

09/

het gevoel in de woonkamer

Moodboarding

Deze opdrachtgevers wilden geen verbouwing, dus de keuken bleef zoals deze was. Hun voorkeur had een rustige, lichte en Scandinavische sfeer. Niet teveel poespas. Klassiek maar ook van nu. 


knusse gezinswoning

10/

warme ruimtes

Moodboard

Voor onze opdrachtgevers uit Utrecht hebben we een totaalplan mogen maken voor de begane grond. We delen graag de resultaten met je!

tuinhuis amsterdam

11/

Veel licht binnen met het open raam

Render  met vogelview

Je zal de ruimte maar hebben in Amsterdam; een kantoor en gastenverblijf in Amsterdam, inclusief eigen badkamer en keuken. Voor dit project was de verbinding met de tuin erg belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor vouwdeuren over de hele breedte van de gevel. Door de grote lichtstraten op dak is er veel lichtinval fijne verbinding gebleven met buiten

webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie