Ik ben

  • Jij en je partner hebben verschillende smaken. Daardoor weet je niet goed hoe je jullie stijlen kunt samenvoegen om er een geheel van te maken, waar jullie je allebei in thuis voelen.
  • Jullie huis is verbouwd, je hebt mooie meubels gekocht en toch heb je het idee dat er iets niet klopt. Je mist de gezelligheid in huis.
  • Je hebt een nieuwbouwhuis en zo’n nieuw begin voelt heerlijk, maar brengt ook veel interieurkeuzes mee, waardoor je geen idee hebt waar je zult beginnen.

Ik geloof dat iedereen een eigen, unieke stijl en smaak heeft, alleen heb je soms wat hulp nodig om jouw stijl tot uiting te brengen. Daar help ik je graag bij!
Jarenlang heb ik als visual merchandising manager en stylist voor verschillende merken winkelinterieur- en beursconcepten gecreëerd. 7 jaar geleden volgde ik mijn hart door mijn eigen bedrijf Styling Heroes op te richten. Nu creëer ik samen met klanten hun droomhuis of - inrichting, gebaseerd op hun eigen persoonlijke stijl en interieur. Iets wat ik met enorm veel plezier doe. Dit doe ik voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

over mij

Susanne

menu

Als interieurontwerper help ik jou bij het creëren van een authentiek, creatief en vernieuwend interieur, dat persoonlijk voelt en écht bij je past. De mensen die mijn interieurhulp inschakelen, kloppen bij me aan om één van deze redenen. Misschien herken je jezelf erin:


menu

Ons huis

Inspiratie is altijd en overal! Ik laat me graag op verschillende manieren inspireren. Bijvoorbeeld door te reizen; een prachtig hotel in Sri Lanka, een inspirerende winkel in Parijs, een mooi restaurant op Ibiza of een droomlocatie in Scandinavië. Dichter bij huis doe ik ideeën op tijdens een wandeling door de natuur of m’n hometown Amsterdam. Maar ook een mooi tijdschrift of boek zorgen voor een flinke dosis frisse, nieuwe inspiratie.

mijn stijl

01/

Geïnspireerd door de nieuwste trends help ik mensen hun huis of project in te richten op een manier die bij hen past. Iedereen heeft een eigen stijl en ik help je graag om die stijl te vinden. Daarbij houd ik graag rekening met de architectuur of de historie van de locatie. De persoonlijke stijl maken we visueel door te starten met een moodboard op basis van wensen en kleuren. Uiteindelijk zorgt een verrassende mix voor die persoonlijke stijl. Ik combineer graag high-end met betaalbare items, vintage met eigentijds en structuurbehang of -verf met passende prints.

inspiratie

02/

meer over...

webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie