Ik ben

  • Jij en je partner hebben verschillende smaken. Daardoor weet je niet goed hoe je jullie stijlen kunt samenvoegen om er een geheel van te maken, waar jullie je allebei in thuis voelen.
  • Jullie huis is verbouwd, je hebt mooie meubels gekocht en toch heb je het idee dat er iets niet klopt. Je mist de gezelligheid in huis.
  • Je hebt een nieuwbouwhuis en zo’n nieuw begin voelt heerlijk, maar brengt ook veel interieurkeuzes mee, waardoor je geen idee hebt waar je zult beginnen.

Ik geloof dat iedereen een eigen, unieke stijl en smaak heeft, alleen heb je soms wat hulp nodig om jouw stijl tot uiting te brengen. Daar help ik je graag bij!
Jarenlang heb ik winkel interieur- en beurs concepten gecreëerd als Visual Merchandising Manager en Stylist voor verschillende merken. Van daaruit volgde ik m’n hart door met Styling Heroes voor mezelf te beginnen. Ik doe niets liever dan interieurs voor particulieren en bedrijven creëren. Het is genieten om samen met jou echt op zoek te gaan naar wat bij je past, zodat jij straks een fijn thuis of een mooie werkplek krijgt.
 
Wanneer we samenwerken, ga ik met je op zoek naar het antwoord op de vraag: Wie ben jij? Misschien vind je je smaak en stijl moeilijk onder woorden te brengen. Maar tijdens een uitgebreide kennismaking en het maken van een moodboard komen we daar altijd achter ;) En vervolgens help ik je om dat te vertalen naar een persoonlijk interieur. Eerst kijken we naar al jouw/jullie wensen en inspiratiebeelden. Daarna ga ik puzzelen & schuiven, elementen weghalen of kleuren en materialen toevoegen.
 
Hoe betrokken je wilt zijn tijdens onze samenwerking, is aan jou. Als je het leuk vindt om te weten hoe ik bepaalde keuzes maak, neem ik je wat meer mee in het proces en laat je zien hoe je je interieur persoonlijk maakt en in balans brengt. Zoek je vooral iemand die de knopen voor je doorhakt? Dan ontvang je een helder kant-en-klaar interieurplan waarin precies staat welke kleuren er op de muur gaan en waar je welke meubels en accessoires kunt shoppen. Zodat je meteen kunt doorpakken.

ervaren interieurstyliste

Susanne

menu

Als interieurontwerper help ik jou bij het creëren van een authentiek, creatief en vernieuwend interieur, dat persoonlijk voelt en écht bij je past. De mensen die mijn interieurhulp inschakelen, kloppen bij me aan om één van deze redenen. Misschien herken je jezelf erin:


menu

Bo & Benja

Inspiratie is altijd en overal! Ik laat me graag op verschillende manieren inspireren. Bijvoorbeeld door te reizen; een prachtig hotel in Sri Lanka, een inspirerende winkel in Parijs, een mooi restaurant op Ibiza of een droomlocatie in Scandinavië. Dichter bij huis doe ik ideeën op tijdens een wandeling door de natuur of m’n hometown Amsterdam. Maar ook een mooi tijdschrift of boek zorgen voor een flinke dosis frisse, nieuwe inspiratie.

ons gezin

01/

Samen met m’n vrouw Fleur en onze 2 leuke kids Bo (5) en Benja (3) wonen we in Amsterdam. Ons huis is altijd in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld met nieuwe of vintage vondsten. Ik heb een zwak voor afgezwakte kleuren. Ik spaar graag voor duurzame, tijdloze meubels zoals onze roze Ligne Roset Togo, liefst gecombineerd met het oude servieskastje van oma. Accessoires zoals vazen en kussens of een nieuw kleurtje op de muur, zorgen steeds weer voor nieuwe draai. In m’n vrije tijd speur ik Marktplaats af op zoek naar pareltjes, zoals de prachtige marmeren tafel die ik laatst scoorde.

inspiratie

02/

meer over...

webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie