Ons huis in kerstsferen in de vtwonen


Fotografie: Muk van Lil

Kerst staat al bijna weer voor de deur. Vorig jaar stond ik in de vtwonen met ons huis in de kerstsferen. Ik geef jou graag wat inspiratie/tips om je huis helemaal in de feeststemming te brengen, want deze periode is vaak al druk zat 😉

Te beginnen bij de styling van de tafel tijdens het kerstdiner. Ik koos voor een rustige basis middels een linnenlook tafelkleed. Ik wilde graag een gezellige en ongedwongen sfeer creëren, niet té perfect dus. Ik koos voor een mooie tafelloper van Aimélie die je ook als guirlande kan gebruiken, lekker multifunctioneel. Hierdoor creëer je meteen al super veel sfeer. Daartussen plaatste ik kaarsen op verschillende hoogtes voor een speels effect. Het servies kocht ik bij The Table in combinatie met wat eigen servies om zo ook persoonlijkheid toe te voegen. 

Natuurlijk staat er nog geen echt eten op tafel, maar het geeft al wel de goede sfeer weer. Daarnaast vind ik het mooi om te spelen met mooie vruchten en kleuren in bijvoorbeeld een mooie taart, niet te ‘perfect’ gemaakt maar juist wat speelser. Natuurlijk hing ik, als kerst op de taart, de pampas decoratie boven de tafel die je wellicht nog kent van mijn vorige blog. Ik voegde er nog wel wat kerstballen van Amélie aan toe. 

Ook de kids mogen bij ons lekker los met kerst. Ze krijgen hun eigen kerstboompje die ze helemaal mogen versieren in eigen stijl ;). Zie op onderstaande foto’s het resultaat van onze Bo.

Voor in de woonkamer maakte ik een kerstboom, maar dan net even wat anders. Het frame kocht ik via Marktplaats. Vervolgens heb ik daar met ijzerdraad gedroogde eucalyptus takken omheen gedraaid. Hang er nog wat kerstballen aan en je hebt een echt statement in huis. 

Hopelijk heb je door middel van deze blog zin gekregen om lekker aan de slag te gaan in huis. Credits naar Muk van Lil voor het vastleggen van de beelden. 

Liefs, 

Suus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *