Binnenkijker in onze caravan in kerstsferen


Fotografie: Nienke van Denderen

Voor je het weet is het weer zover: kerst. Alweer een jaar geleden had ik een leuke fotoshoot in onze caravan, helemaal in de kerstsferen. Ik geef je graag een ‘hometour’ in onze, inmiddels verkochte caravan. 

Dat je alleen middels een kerstboom een gezellige kerstsfeer kan creëeren is natuurlijk al lang verleden tijd. Jullie herinneren je misschien nog wel de hangende pampas-decoratie van mijn vorige blog in ons huis in Amsterdam. Niet gezien? Lees hem dan hier. Ook in onze caravan heb ik deze sfeer doorgetrokken. Ik heb gespeeld met warme en aardse tinten, zo creëer je een warme sfeer, onmisbaar tijdens kerst natuurlijk. De krans kocht ik bij Aimélie, mooi is die hé?

In de overkapping, boven de bank, koos ik voor een mooie guirlande, ook van Aimélie. Wellicht herken je hem nog van mijn vorige blog. Daar gebruikte ik hem namelijk als tafelloper. Je kunt dit mooie item dus op verschillende manieren gebruiken, lekker duurzaam dus. 

Uiteraard kon een kerstboom niet ontbreken, dus koos ik voor een subtiel maatje kerstboom in een leuke mand, aangekleed met wat leuke kerstballen van Amélie en nog wat versieringen gekocht bij het lokale tuincentrum.

Voeg er nog wat priklicht aan toe en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. In de overkapping ben ik helemaal los gegaan maar ook binnen koos ik voor een mooie pampas krans om ook hier een kerstsfeer te creëren. 

Hopelijk vond je het leuk om een kijkje te krijgen in onze caravan. Wat zal ik dit fijne plekje gaan missen! Credits voor de mooie foto’s door Nienke van Denderen. 

Liefs, 

Suus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *