Past jouw woonwens niet helemaal bij de interieurpakketten die ik aanbied? Dan kan je ook bij me terecht voor een maatwerk interieur advies.

Denk bijvoorbeeld aan alleen een kleuradvies voor een bepaalde ruimte. Of een personal shopping sessie om samen de passende meubels en/of accessoires voor je ruimte te zoeken. Samen vinden we een passende oplossing voor jouw interieur.

interieuradvies op maat

dit is perfect voor mij! →

← terug naar aanbod

Om je ideeën en de mogelijkheden te bespreken, kun je een online intakegesprek plannen. Ik help je te achterhalen hoe we je wensen binnen jouw budget kunnen vertalen naar jouw droominterieur.

Ook leg ik je uit hoe ik tijdens een interieuradvies te werk ga. Zo krijg je een goed beeld of mijn werkwijze bij je past. Na het intakegesprek ontvang je op basis van wat besproken hebben een persoonlijk interieuradvies op maat.
Heb je een uitgebreider of juist compacter advies nodig dan de pakketten die je op de website ziet staan? Ga je verbouwen en heb je een persoonlijke interieurstylist nodig die je van A tot Z bij dit grote project helpt?

Vanuit Styling Heroes help ik je graag aan een interieur advies op maat. Van brainstormsessie, stylingadvies tot een interieuradvies + bouwbegeleiding van je complete woning. Alles is mogelijk en ik maak graag een projectprijs voor je.

maatwerk interieur

PLAN EEN AFSPRAAK →

PLAN EEN PERSOONLIJKE INTAKE

01/

02/

Toen ik vorig jaar zelf een huis kocht was mijn grote wens meteen om Susanne haar de interieurstyling te laten doen. Ik ben alleen maar een nog grotere fan geworden van haar werk. Ze is echt een artiest en kunstenaar. Ze heeft zo'n geweldige eigen stijl en fijne manier van werken. Heel persoonlijk en ontzettend professioneel. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik haar ingehuurd heb en raad dit iedereen aan!

nienke - utrecht

Aanrader! Wij hebben Susanne gevraagd voor de styling van onze hele benedenverdieping, maar hebben de opdracht moeten aanpassen omdat we ineens besloten te verkopen. Susanne reageerde vriendelijk en professioneel en heeft ons geholpen het huis te stylen voor de verkoop. We vinden het resultaat prachtig en weten zeker dat dit een meerwaarde is voor de verkoop. Daarnaast is Susanne een fijn persoon en verloopt de communicatie gemakkelijk.

marjan - weespersluis

Zo fijn als iemand precies weet wat je bedoeld en het zo mooi kan vertalen naar een werkbaar plan. Ben nog steeds dagelijks blij met het eindresultaat.
Lieve Suus enorm bedankt !!

paulien - ter aar

Zelf urenlang op Pinterest gekeken om ideeen op te doen toch enorm blij verrast door ontzettend leuk ontwerp van Styling Heroes! Had ik zelf niet kunnen bedenken!

SIGRID - Amsterdam

Wat te gek!! En wat een gave ideeen!! Nu al helemaal blij mee, wij gaan dit weekend even over nadenken welke indeling onze voorkeur heeft!  

merel - amsterdam

Wat een topper ben jij. Super blij met het plan. Ga de verf direct bestellen. Je hebt onze stijl zoooo goed begrepen!
Super Bedankt! 

rachel - amersfoort

We zijn enorm enthousiast over het ontvangen ontwerp. Het klopt helemaal met onze wensen en stijlvoorkeuren! En zo fijn om middels een goed advies helemaal ontzorgt te worden in alle keuzes die gemaakt moeten worden tijdens een verbouwing. Heel blij mee! 

Maaike - Naarden 

FAQ INTERIEURADVIES OP MAAT

03/

-

Wil je een totaal plan voor welke ruimte dan ook (woonkamer, badkamer, kinderkamer, etc)? Dan kies je Interieur advies totaal.

Gaat het je vooral om het vinden van de juiste indeling van de ruimte, dan kies je een Indelingsadvies.

Heb je wel ideeën, en wil je een mooi geheel van je interieur maken, dan plan je een Brainstormsessie.

 

Staat jouw woonwens er niet bij? Mail of bel met dan even, via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607 voor een advies op maat.

 HOE WEET IK WELK PAKKET VOOR MIJ HET BESTE GESCHIKT IS?

webdesign by chez atelier citron / (meeste) photocredits by nienke van denderen fotografie